Turvallisuus

Burner Orginal sytytysapu on tutkitusti turvallinen tuote. Burner Orginalia voi turvallisesti säilyttää sisätiloissa, käsitellä ilman henkilösuojaimia ja käyttää vaikkapa grillin sytyttämiseen.

Toisin kuin monet sytytystuotteet Burner Orginal EI sisällä kerosiinia tai petrolia eikä tuote haise teollisuusbensiiniltä. Jokainen, joka on joskus sytyttänyt grilliä sytytysnesteellä, tietää mitä tarkoittaa kun sytytysneste hulmahtaa liekkeihin, palaa hetken hallitsemattoman isolla liekillä ja lopulta sammuu ilman että sytytettävät puut tai grillihiilet edes syttyivät. Sytyttämisessä syntyviin vahinkoihin, tahallisiin ja tahattomiin liittyy yleensä nestemäiset palavat aineet. Käyttämällä kiinteää Burner Orginalia et vahingossa läikytä roihahtavaa nestettä päällesi.

Ei siis ole sama millä grillisi tai takkasi sytytät!

Burner Orginalia ei luokitella vaaralliseksi aineeksi eli sitä ei huomioida ns. VAK- tuotteisiin, joilla on rajoituksia kuljetuksissa ja varastoinnissa. Käytännössä tarkoittaa että Burner Orginalia ei lasketa vaikkapa myymälässä tai varastossa sallittujen palavien nesteiden määrään. (nestekaasut, sytytysnesteet, liuottimet, aerosolit, pienkonebensat jne.)

Sveitsin viranomaiset ovat luokitelleet BURNER sytytysavun vaarattomaksi ja myrkyttömäksi tuotteeksi. BURNER sytytysavulla on myös Saksan TÜV :n DIN -luokitus (U DIN EN 1860-3).

Luokituksen perusteita:

- Kemiallinen koostumus
- Turvallinen sytytys
- Pakkaus
- Käyttöohjeet
- Ympäristöystävällisyys
- pakkaus on valmistettu kierrätysmateriaalista ja on edelleen kierrätettävissä Säilyy käyttökelpoisena pitemmässäkin varastoinnissa. (Ei muutu nesteeksi.) BURNER sytytysapu on helppokäyttöinen. Se ei ole itsesyttyvä, syttymispiste on yli 65 astetta C.

Asianmukaiset käyttöturvallisuustiedotteet voit tarvittaessa tilata osoitteesta info@burnerfinland.fi